Светослав Тертер • Орел сред гарвани

Светослав Тертер • Орел срещу орлица

Автор: Павел Павлов
Художник: Маглена Константинова

 

Цена: 18.00 лв.

Павел Павлов е режисьор и писател.
Автор е на 30 театрални постановки, 20 телевизионни игрални филма и над 50 спектакъла за телевизионния театър. Сред неговите лутературни творби са: „Бутилка в морето“, „Ездачът на мълнии“, „Дисаги — бивалици и небивалици“ и мемоарната книга „Шепа мигове“.

Учим се забавно... От живата гора

Автор: Анна Пенкова
Художник: Кристина Йовчева-Крис

Цена: 5.20 лв.

Има ли нещо по-важно от това да правим нещата, които всички искат от нас, с желание и радост? Тогава всички изведнъж ще станем щастливи! За да го постигнем още в детската градина, създадохме поредицата „Учим се забавно“, защото забавленията и игрите са любими на децата. В поредицата ще откриете, освен книга-забавление за безопасното отиване и връщане у дома, и тази „жива“ книжка, която разказва за Гората. От нея децата ще разберат как се ражда вековно дърво, защо спи сънливеца, за вълшебния чук на кълвача и още любопитни, забавно-умни истории. А на последната страница идва най-интересното – вълшебно листче, в чието сърце са скрити семена. Намокрете го, посадете го и от него, също както и от книжката, ще поникне живот – цветя и знания!
Очаквайте следващите забавно-научаващи книги от „Учим се забавно“.

Музикален диск "Коледни подаръци"

 

Цена: 8.00 лв.

Музикалният диск "Коледни подаръци" съдържа 10 песни (на английски и български език) и инструменталите им. Музиката и аранжименът на песните е дело на Александър Савелиев и са в изпълнение на Музикална студия "Евтерпа" с муз. педагог Аня Краваева.